Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑυτόματη βιομηχανική μηχανή

Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών

Πιστοποίηση
Κίνα DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε λάβει όλα τα όργανα, και θα τα εξετάσουμε, προς το παρόν έχουμε τα πολύ καλά συναισθήματα. Σας ευχαριστούμε.

—— Mr.Brett Cirulis

Πραγματικά θα επιθυμούσα να εργαστώ με YUYANG, η επαγγελματική υπηρεσία τους στην εργαστηριακή λύση και τα αξιόπιστα προϊόντα με βοηθούν να κερδίσω πολλή αγορά!

—— Ο κ. Allan Ken

Συνεργασία της Νίκαιας! Εκτιμήσαμε για την καλή υποστήριξη της επιχείρησής σας στα προγράμματά μας. Πολύ καλή υπηρεσία.

—— Ο κ. Jaleshwar Prasad

Ήμουν οργάνωση η μηχανή σας μια εβδομάδα πριν. Σου καλή εργασία. Σας ευχαριστώ για όλους.

—— Ms.Erdem Traina

Η ποιότητα είναι ο πολιτισμός εργοστασίων σας, γρήγορα η απάντηση είναι ο πυρήνας σας! Το κρατήστε και αφήστε τη μηχανή δοκιμής εμπορικών σημάτων YUYANG σε όλο τον κόσμο.

—— Ο κ. Komarov Mihail

Υπάρχουν σπάνια προμηθευτές πρόθυμοι να κάνουν τα μικρά ανταλλακτικά για μας, ενώ YUYANG ξοδεύει το χρόνο με μας, μόνο για τρεις καυστήρες, εμείς τους εκτιμούν.

—— Mr.Yavuz Yazgan

Είμαι Online Chat Now

Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών

Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών
Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών

Μεγάλες Εικόνας :  Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: YUYANG
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: YYFG06
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα το μήνα

Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών

περιγραφή
Τάση: 220v-240v Μηχανή: 4KW/5,5HP
Αναστροφέας: 5,5H1P Ταχύτητα (rpm/m): 0- 1 κανονισμός ταχύτητας 500Stepless
βάρος σωμάτων: 190 κλ Πλάτος εργασίας: 310* 550 χιλ.
Δεξαμενή νερού: 30L Αλέθοντας δίσκος: 6 δίσκοι
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΏΛΗΣΗΣ:: Υψηλή λειτουργούσα αποδοτικότητα

Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών

Περιγραφή
Η αλέθοντας μηχανή πατωμάτων χρησιμοποιείται κυρίως για τη λείανση του συγκεκριμένου εποξικού εδάφους βεράντας πετρών, μπορεί αποτελεσματικά να γυαλίσει τη βεράντα, το στρώμα συγκεκριμένης επιφάνειας και το εποξικό έδαφος στρώματος κονιάματος παλαιού εποξικό και. Με την ελαφριά, εύκαμπτη, υψηλή αποδοτικότητα. Εξοπλισμένος με την ηλεκτρική σκούπα ένας γρύλος, μπορεί να συνδεθεί άμεσα με την αλέθοντας μηχανή, να εργαστεί για να επιτύχει τη χωρίς σκόνη επίδραση. Είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για την επεξεργασία εφαρμοσμένης μηχανικής πατωμάτων.
Με την ελαφριά, εύκαμπτη, υψηλή αποδοτικότητα. Με μια κενή την υποδοχή δύναμης, το σκοινί δύναμης του κενού μπορεί να συνδεθεί άμεσα με το μύλο για να αποφύγει το πρόβλημα της ανάγκης δύο σκοινιών δύναμης κατά λειτουργία. Είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για την επεξεργασία εφαρμοσμένης μηχανικής πατωμάτων. Οι τροχοί άλεσης πρέπει να εγκατασταθούν στην αλέθοντας μηχανή πατωμάτων για. Οι πολυκρυσταλλικοί τροχοί άλεσης διαμαντιών μπορούν να ξυθούν πρώτα, και έπειτα οι συνηθισμένοι τροχοί άλεσης διαμαντιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λείανση, έτσι ώστε η αποδοτικότητα είναι υψηλότερη.

1. Η αλέθοντας μηχανή πατωμάτων χρησιμοποιείται κυρίως για την ισοπέδωση, τη λείανση και τη στίλβωση του πατώματος τσιμέντου, του πατώματος βεράντας, του συνόλου, του γρανίτη, κ.λπ.

2. Λείανση του εποξικού ενδιάμεσου στρώματος ομαλά τραχιά επιφάνεια ή trowel σημάδια.

3. Επεξεργασία της ντυμένης επιφάνειας, αφαίρεση των προσκολλήσεων επιφάνειας και των ατελειών επιστρώματος.

παράμετροι

Τάση 220V-240V
Μηχανή 4KW/5,5HP
Αναστροφέας 5,5H1P
Ταχύτητα (rpm/m) 0- 1 κανονισμός ταχύτητας 500Stepless
Βάρος σώματος 190 κλ
Πλάτος εργασίας 310* 550 χιλ.
Δεξαμενή νερού 30L
Αλέθοντας δίσκος 6 δίσκοι
Όνομα προϊόντων Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων
1. Περιοχή λείανσης της αλέθοντας μηχανής πατωμάτων: σχετικά μιλώντας, όσο μεγαλύτερη η περιοχή λείανσης της μηχανής είναι, τόσο υψηλότερη η λειότητα του εδάφους κατασκευής είναι, αλλά είναι επίσης η αύξηση της λείανσης της σειράς που μειώνει την ισοπεδώνοντας αποδοτικότητα της διαφοράς επίγειου ύψους.
2. Αλέθοντας μηχανή πατωμάτων που αλέθει τον επικεφαλής τρόπο λειτουργίας: η αλέθοντας μηχανή πατωμάτων που αλέθει τον επικεφαλής τρόπο λειτουργίας είναι πιό σύνθετη, όσο μεγαλύτερη η δύναμη λείανσης, τόσο υψηλότερη η αποδοτικότητα εργασίας, η επίγεια σαφήνεια θα βελτιωθεί επίσης. Η δύναμη λείανσης της διπλής κατεύθυνσης αλέθοντας επικεφαλής αλέθοντας μηχανής πατωμάτων 12 είναι ισχυρότερη.
3. Ταχύτητα μηχανών λείανσης πατωμάτων: υπό κανονικές συνθήκες, η αλέθοντας μηχανή πατωμάτων που αλέθει την επικεφαλής επανάσταση είναι υψηλότερη, η δύναμη λείανσης θα βελτιωθεί επίσης. Αλλά επίσης η υψηλή ταχύτητα θα μειώσει τη δύναμη λείανσης του λειαντικού και αλέθοντας εδάφους, όσο χαμηλότερη η επικεφαλής πίεση λείανσης, θα μειώσει τη σταθερότητα της λειτουργίας μηχανών, και θα μειώσει τα πρότυπα κατασκευής.
4. Αλέθοντας μηχανή πατωμάτων που αλέθει την επικεφαλής πίεση μονάδων: αλέθοντας μηχανή πατωμάτων που αλέθει την επικεφαλής πίεση και ακόμη και το βάρος της μηχανής

Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών 0Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών 1Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών 2Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών 3Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών 4Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών 5Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών 6Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών 7Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών 8Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών 9Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών 10Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών 11Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών 12Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών 13Εμπορικός συγκεκριμένος μαρμάρινος 220v μύλων πατωμάτων μύλος πατωμάτων ακρών 14

Η Co. ΟΡΓΆΝΩΝ DONGGUAN YUYANG, ΕΠΕ βρίσκεται στην περιοχή Wanjiang (πόλη Dongguan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα), μια διάσημη ιστορική κωμόπολη με την ακμάζουσα βιομηχανία και την κατάλληλη μεταφορά.

Είμαστε επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που είναι ειδικευμένη στην ανάπτυξη και την κατασκευή του εξοπλισμού δοκιμής πυρκαγιάς, του ελεγκτή πυρκαγιάς οικοδομικού υλικού, του ελεγκτή καλωδίων και πυρκαγιάς καλωδίων, της περιβαλλοντικής αίθουσας δοκιμής, του υφαντικού εξοπλισμού δοκιμής, του εξοπλισμού δοκιμής παιχνιδιών και του κ.λπ.

Οι δεκαετίες έρευνας και ανάπτυξης ενισχύουν την αιχμή YUYANG σε αυτόν τον τομέα, και καθιερωμένος ως κρίσιμος ρόλος στην Ε&Α επάνω υψηλή - ποιότητα και υψηλού κόστους απόδοση του εξοπλισμού δοκιμής.

Ο εξοπλισμός δοκιμής YUYANG χρησιμοποιείται ευρέως στο διάφορο τομέα: επιστημονικά όργανα, κολλέγια, όργανα επιθεώρησης, μέρη αυτοκινήτου, ηλεκτρονική, electricals, μπαταρία λίθιου, οδηγήσεων, photoelectricity, κινητός, πλαστικός και λαστιχένιος, επίδειξη, τηλεπικοινωνίες, χημική βιομηχανία, αεροδιαστημικό, οικοδομικό υλικό και προϊόν, καλώδιο και καλώδιο, παιχνίδια, έπιπλα, κλωστοϋφαντουργικό προϊόν και fabrix, κ.λπ.

Όλος ο εξοπλισμός δοκιμής YUYANG σχεδιάζεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα δοκιμής, όπως ο ISO, ASTM, DIN, το EN, ΜΒ, BS, JIS, Ansi, UL, TAPPI, AATCC, IEC, VDE, CSA, CEN και ούτω καθεξής. Η Co. ΟΡΓΆΝΩΝ DONGGUAN YUYANG, ΕΠΕ ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον πελάτη σε όλο τον κόσμο.

Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε μια διαταγή συνήθειας. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Ανυπομονούμε να διαμορφώσουμε την επιτυχή επιχείρηση με τους νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο στο κοντινό μέλλον.

Στοιχεία επικοινωνίας
DONGGUAN YUYANG INSTRUMENT CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Emily

Τηλ.:: 86-18638073780

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα